Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Components and Libraries for Reports Development, discussions, problems and suggestions
  • Page:
  • 1

TOPIC:

lz_reportemailexport 8 years 1 week ago #9446

  • usbdoo
  • usbdoo's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
CT 5.7
Debian 8 / 64

I put lrEmailExportFilter1 in form.

when 1 show form 1 get message

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by usbdoo.

lz_reportemailexport 8 years 1 week ago #9447

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
  • Posts: 4512
  • Thank you received: 1101
Sir
we test on Debian 8.4 64bits and all are OK
test with Lab CT 5.8 rev 005730 (unreleased)

Please test and Lab CT 5.8 rev 005720 OR
lz_Reports.7z attach from Lab CT 5.8 rev 005730 (unreleased)
PilotLogic Architect and Core Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Sternas Stefanos.

lz_reportemailexport 8 years 1 week ago #9452

  • usbdoo
  • usbdoo's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
When click button Show report get message

CT 5.7
Debian 8 / 64

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by usbdoo.

lz_reportemailexport 8 years 1 week ago #9454

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
  • Posts: 4512
  • Thank you received: 1101
Sir
I think we solve the problem :)
with lz_Reports ver 5.8.1

Please Add to IDE, Rebuild Typhon IDE
test your project and report
PilotLogic Architect and Core Programmer
Attachments:
The following user(s) said Thank You: usbdoo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Sternas Stefanos.

lz_reportemailexport 8 years 1 week ago #9460

  • usbdoo
  • usbdoo's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
thanks
Now everything is ok

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1