Forum

× Lab CT Version, news, test results, new features request and suggestions

Question CT LAB ver 6.50

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
More
2 months 2 weeks ago #11716 by Sternas Stefanos
Replied by Sternas Stefanos on topic CT LAB ver 6.50
Did you set in Object Inspector TitleStyle property to tsStandard etc

CodeTyphon Architect and Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #11717 by Fernando
Replied by Fernando on topic CT LAB ver 6.50
I start a new project, drop a TsWorksheetGrid there and the top row appears empty, i.e. the titles A, B, C, etc. are missing.
Changing TitleStyle to any of the three options changes the appearance of top row and left column, but do not affect the titles.
The same happens opening sample spreadsheet projects. Tested in windows and linux, after installing CT 6.5 with remove and build all.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
More
2 months 2 weeks ago #11718 by Sternas Stefanos
Replied by Sternas Stefanos on topic CT LAB ver 6.50
Please Sir
give us time to fix this

CodeTyphon Architect and Programmer
The following user(s) said Thank You: Fernando

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #11738 by Fernando
Replied by Fernando on topic CT LAB ver 6.50
Perhaps this may help with the spreadsheet issue:
The event OnGetColHeaderText now can be succesfully created but never gets fired, it looks like row 0 is never accessed to write text when painting.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
More
2 months 2 weeks ago #11739 by Sternas Stefanos
Replied by Sternas Stefanos on topic CT LAB ver 6.50
Fixed in lazccr

Attach fixed pl_FPSpreadsheet version 6.6.1
just replace your pkg

CodeTyphon Architect and Programmer
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #11741 by Fernando
Replied by Fernando on topic CT LAB ver 6.50
Thanks, sir!

It works well now

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Klaus Riesterer
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
2 weeks 4 days ago #11899 by Klaus Riesterer
Replied by Klaus Riesterer on topic CT LAB ver 6.50
Hallo Sir,

maybe I found something new to my problem. The zero-filled debugger is shown in my specific case only in zeos-versions with

xint64 : UInt64; //=== ct9999 ============

lines in core\ZFastCode.pas.

I did everything to find the right line, the error occurs, but no success.
Could this cause the debugger-behaviour?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
More
2 weeks 4 days ago - 2 weeks 4 days ago #11900 by Sternas Stefanos
Replied by Sternas Stefanos on topic CT LAB ver 6.50
I am not so sure

and the latest pl_ZeosDBO update before 15 min

pl_ZeosDBO-2018-07-29.7z

please try and report

CodeTyphon Architect and Programmer
Last edit: 2 weeks 4 days ago by Sternas Stefanos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Klaus Riesterer
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
2 weeks 4 days ago #11901 by Klaus Riesterer
Replied by Klaus Riesterer on topic CT LAB ver 6.50
Sorry, did not work here. Same result.
Last working version I have is 6.0.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.